Een origineel relatiegeschenk geven

Wil je dat jouw geschenk beter in beeld komt? Zorg er dan voor dat je een origineel relatiegeschenk geeft! De feestdagen komen er namelijk weer aan, en dat betekent vaak dat veel bedrijven aan relaties of klanten een origineel cadeau willen geven. Toch kan het soms nog best lastig zijn om een origineel cadeau te geven waar de relaties of de klanten ook nog wat aan hebben. De ideale oplossing kan een bedruktefles zijn. Op deze manier kan je er namelijk voor zorgen dat je relaties of klanten genieten van de inhoud van de fles, maar toch jouw gepersonaliseerde etiket of wikkel op de fles zit. Zodat deze goed in beeld komt bij de relaties of klanten. Je kan als bedrijf zelf kiezen wat voor soort fles je wil laten personaliseren, zo kan je kiezen voor een wijnfles, maar ook bier of olijfolie. Er zijn veel opties waaruit gekozen kan worden. 

 

Verschillende opties voor een fles bedrukken

Er zijn veel opties die gekozen kunnen worden voor het personaliseren van de fles. Zo kan je uit 12 verschillende kleuren kiezen voor de capsule. Voor de bedrukking zijn er ook veel opties. Zo kan je zelf 360 graden bedrukking kiezen, deze bedrukking zit dan over de hele fles heen. Op deze sleeve kan je van alles laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan het logo van je bedrijf, of een foto of een slogan in eigen huisstijl. Er zijn eigenlijk oneindig veel mogelijkheden. Op deze manier kan je de fles personaliseren dat hij dezelfde uitstraling heeft als de rest van het bedrijf. Niet alleen de buitenkant van de fles zal er heel erg goed uitzien, maar ook de inhoud van de fles wordt voorzien van de hoogste kwaliteitsproducten. Je wilt namelijk wel dat je relaties of klanten genieten van de wijn, het bier of de olijfolie. Hoe meer zij van de inhoud genieten hoe vaker ze blij naar de bedrukking kijken, waardoor jouw bedrijfslogo of tekst die je op de fles hebt laten drukken nog meer op gaat vallen. 

 

Zorg voor kwaliteit

Een bedrukte fles of meerdere bedrukte flessen als relatiegeschenk aan klanten of relaties geven is een optie voor een origineel relatiegeschenk. Maar er zijn natuurlijk nog talloze andere opties, zorg er in ieder geval voor dat het iets origineels is, zodat relaties niet vier dezelfde cadeaus krijgen van verschillende bedrijven. Je kan het zo origineel maken als je zelf wil, zorg er in ieder geval voor dat je zelf blij bent met het relatiegeschenk wat je geeft. Kwaliteit is hierbij heel erg belangrijk. Een geschenk zal altijd gewaardeerd worden.